Zwemmen in september

Eerst en vooral verwelkomen we onze 3 nieuwe zwemschoolcoördinatoren Charles, Karlien en Lize, die de fakkel over nemen van het vorige team Sara, Bo en Barbara. Tijdens de eerste zwemlessen in september zullen ze samen nog alles in goede banen leiden in en naast het zwembad.

Vanaf maandag 7 september starten alle groepen van Zwemschool, Pré-sport, Pré-competitie, Sportivo's , Volwassenen en G-zwemmen op hun vertrouwde dagen en uren.

De periodieke zwemtesten van de zwemschool worden afgenomen tussen 15 en 19 september. Breng de gekleurde testkaart mee, die je bij de vorige test kreeg aub.

Voor alle speciale data, bv wanneer is er GEEN zwemles, of is er een 'alternatieve' les,...verwijzen we graag naar de kalender. OPGELET: GEEN zwemles op zaterdag 17 oktober wegens Provinciale Zwemkampioenschappen in Sportoase, dus zowel het wedstrijdbad als het instructiebad zijn op die dag niet beschikbaar voor onze zwemles/training!

Kandidaat-nieuwe-leden voor de zwemschool kunnen zich inschrijven voor de niveautestdag van 12 september, uitsluitend via voor-inschrijving op de wachtlijst (zie bij inschrijven).

Tags: