Nieuwe sponsor: ING Korbeek-Lo

Sponsor ING Korbeek-Lo

Leuven Aquatics en het ING-bankkantoor in Korbeek-Lo tekenden deze week een sponsorovereenkomst die ingaat vanaf 2018. In de overeenkomst ondersteunt het ING-kantoor op de Tiensesteenweg de zwemclub zowel financieel als logistiek. “Concreet zal het kantoor ons ondersteunen op twee vlakken”, vertelt LAQUA-sponsorverantwoordelijke Jeroen Lecoutere. “Enerzijds krijgen we een budget waarmee we meer ademruimte krijgen om de komende seizoenen te investeren in nieuwe kledij voor onze lesgevers en leden. Anderzijds voorziet het kantoor materiaal dat onze leden kunnen gebruiken op trainingen en wedstrijden.”

Dat het kantoor samenwerkt met de club komt niet uit de lucht gevallen. Vennoot Evert Lissens vertelt: “Ik heb zelf jaren gezwommen bij de zwemclub, toen nog het oude KLZC. Ik ben tot op vandaag nog altijd actief begaan met de zwemwereld. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking met Leuven Aquatics.” Ook vennoot Wim Ceelen heeft een sporthart: “Als triatleet vind ik het belangrijk dat wij als kantoor bijdragen aan de vaak onderschatte rol die sportclubs spelen in onze samenleving. Als nieuw en opstartend kantoor willen wij dat meteen meenemen in onze visie.”

“Reeds heel vroeg in de gesprekken was het duidelijk dat het klikte tussen de club en de twee vennoten van het kantoor”, vertelt Lecoutere. “We zijn enorm dankbaar voor de ondersteuning die het kantoor ons biedt. Om elke dag opnieuw onze 1000 leden een kwalitatief zwemaanbod aan te bieden is alle steun welkom”, sluit hij af.

 

Ook sponsor worden van onze club of ken je iemand die dat zou willen? Alle info op: http://www.leuvenaquatics.be/sponsor-worden