Helpende handen gezocht!

Leuven Aquatics is een vereniging met heel wat vrijwilligers die in hun vrije tijd mee helpen om van onze club een blijvend succes te maken.

In een vereniging van bijna 1000 leden kan je echter nooit genoeg helpende handen hebben om de vele kleine en grote taken rond te krijgen. Vele handen maken licht werk, maar het is een blijvende uitdaging om genoeg handen te vinden om het werk licht te houden.

Momenteel zijn we specifiek op zoek naar vrijwilligerscoördinatoren. Binnen iedere afdeling zoeken we mensen die mee op zoek gaan naar extra helpende handen. Deze extra helpende handen kunnen ouders zijn (cfr. de ouderverantwoordelijken binnen sommige afdelingen), maar ook leden of ex-leden, familie, ... Kortom iedereen die mee wil helpen binnen onze geweldige club.

Als vrijwilligerscoordinator ben je als het ware de "HR-manager" van de afdeling. Je kent heel wat andere leden en/of ouders en je hebt zicht op de interesses en vaardigheden die worden gezocht binnen de afdelingen. Je bent de matchmaker tussen de in te vullen taken en de vele potentiële vrijwilligers. Je kan mensen ook goed overtuigen en duidelijk maken dat vrijwilliger zijn een zeer leuke verantwoordelijkheid is waarvan je heel wat terugkrijgt.

Meer info over deze en de vele andere gezochte helpende handen is terug te vinden op www.leuvenaquatics.be/vacatures

 

Tags: